About Me

29 Kasım 2013 Cuma

En son sürümleri herkesten önce deneyin!

Android uygulamalarınızın en son sürümünü elde etmek için "Tümünü Güncelle" düğmesine dokunmanız yeterli. Ama son sürümlerden önce yayınlanan beta veya test sürümleri de var. Biraz risk almayı seviyorsanız, deneysel güncellemelere kolaylıkla ulaşabilirsiniz...

Beta veya Alpha testlerine katılın

Bu seneki I/O etkinliğinden bu yana Google, geliştiricilere uygulamalarının alpha veya betasürümlerini oluşturmalarına izin veriyor.
Bazı özelliklerin çalışmama ihtimalini göz önüne alıyorsanız, bazı uygulamaların sunduğu beta programlarına katılabilirsiniz. Bunun için öncelikle ilgili Google+ veya Google Group topluluğuna katılmanız gerekiyor. Beta programı sunan uygulamalar arasında şu popüler isimler var:FacebookEvernoteDolphin BrowserNova LauncherRdio.

Beta uygulamalarını ayrı olarak indirin

Bazı uygulamalar, Google'ın yeni Groups sistemini kullanmak yerine beta sürümlerini direkt olarakGoogle Play'de indirmeye sunuyorlar. Bu uygulamaları kullanabilmek için herhangi bir yere üye olmanıza veya davetiyeye ihtiyacınız yok. İşte beta sürümünü direkt olarak indirebileceğiniz birkaç uygulama: Chrome BetaFirefox BetaHumble BundleAereoThemer.

0 yorum:

Yorum Gönder