About Me

19 Kasım 2013 Salı

Bu adam, sadece iPad almak istemişti!

Tesco, Birleşik Krallığın en büyük perakende satış ismi ve dünyanın da en büyüklerinden biri. Sayısal verilere göre, Birleşik Krallık'ta harcanan her 7 Pound'un 1'i Tesco mağazalarında harcanıyor ve pek çok tüketici için Tesco, yiyecek, ev eşyası ve elektronik aletleri bir arada bulabilecekleri bir mağaza.
Colin Marsh da böyle bir müşteri idi; Whitstable, Kent'te yer alan yerel Tesco Extra mağazasından bir Apple iPad alana kadar... Marsh'ın, iki kızı için hediye olarak 470 Pound ödeyerek aldığı iPad, kutusu içerisinde olması gerektiği gibi gözüküyordu. Ancak kutuyu açıp da içerisindeki iPad'e bakma kararı aldığında karşısına çıkan şey hiç de beklediği gibi değildi.
Kutu içerisinde 3 parça kil bulan Marsh, tabii ki herkesin yapacağı şeyi yaptı ve mağazaya geri dönerek parasının geri ödenmesi isteğinde bulundu. Yine normal olarak Tesco çalışanları Marsh'ın iddiasından şüphelendiler ve polise bildirimde bulundular. İki gün sonra ise Marsh, yerel polis istasyonundan çağırılıyordu.
Marsh yaşadığı durumu The Telegraph'a "(Polisin) Ne olduğunu öğrenmeye çalıştıklarını düşündüm ama bir sonra karşılaştığım durum, kendimi bir hücrede bulmak oldu. Orada üç saat kaldım. Bundan sonra, iPad'in benim adıma aktive edildiğini söylediler. Aklımdan geçen sadece'Bu nasıl mümkün olabilir?' sorusu idi. Hiçbir şekilde aklıma yatmıyordu." cümleleri ile anlatıyor

0 yorum:

Yorum Gönder