About Me

27 Temmuz 2016 Çarşamba

Konami FC Barcelona Takımı İle Anlaşma İmzaladı

Pro Evolution Soccer 2017 ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Konami firmasının FIFA 17'nin karşısına çıkaracağı oyun için etkili bir hamle yaptı. Öyle ki, İspanyol devi FC Barcelona ile anlaşma imzaladı.
Konami FC Barcelona Takımı İle Anlaşma İmzaladı
Bildiğiniz gibi EA Sports FIFA 17 için Juventus takımı ile anlaşma imzalamış ve bu sayede Juventus takımı futbolcularının oyunda daha gerçekçi görüneceğini öğrenmiştik. Konami firması da bugün itibarıyla FC Barcelona ile üç yıl sürecek bir anlaşma imzaladı. Peki bu Pro Evolution Soccer 2017 için ne anlama gelecek? 
Öncelikle tahmin edilebileceği gibi Camp Nou oyunda lisanslı olarak yer alacak. Bununla birlikte, gerçek hayatta stadyumun çevresinde Konami ve Pro Evolution Soccer reklamları bulunacak. Son olarak, oyun içerisinde FC Barcelona takımının eski formaları ve bir zamanlar takımın formasını giymiş efsanevi oyuncular da Pro Evolution Soccer 2017 oyununda karşımıza çıkacak.
Bu haberin haricinde, Pro Evolution Soccer 2017 ile ilgili PlayStation 4 platformuna özel yeni bir bilgi daha Konami tarafından paylaşıldı. Buna göre, oyunda oluşturduğunuz takımları ve oyuncuları arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Hem de bunu konsol üzerinden göndermek yerine USB bellek ile yapabileceksiniz. İşin güzel yanı ise, paylaşımlarınız bölge farklılıklarından etkilenmeyecek. Yani Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarında yaşayan arkadaşlarınıza rahatlıkla gönderebileceksiniz.
Görünen o ki Konami, Pro Evolution Soccer 2017 ile FIFA 17 oyununun karşısına iddialı bir şekilde çıkmayı hedefliyor. Bakalım bu konuda ne kadar başarılı olacak?

0 yorum:

Yorum Gönder