About Me

27 Temmuz 2016 Çarşamba

FIFA 17'nin Kapağını Süsleyecek Olan Yıldız Belli Oldu

Bu ayın başlarında FIFA 17 ile ilgili bir anket başlatılmıştı. Tamamıyla hayranların katılımı ile gerçekleştirilen bu anket ile oyunun kapağını süsleyecek olan yıldız belirlenecekti. Bugün itibarıyla anket tamamlandı. Peki kazanan kim dersiniz?
Bildiğiniz gibi EA Sports ile Lionel Messi arasında yapılan anlaşma kapsamında, FIFA 13 oyunundan FIFA 16 oyununa kadar olan FIFA oyunlarının kapağında Barcelona takımından Arjantinli forveti görmüştük. Bu sene ise bu anlaşma bitti. Haliyle de FIFA 17 oyunun kapağında kimi göreceğimiz bilinmiyordu. Kararsızlığa düşen EA Canada da hayranların fikrine başvurmak için bir anket başlattı. Adaylar ise James RodriguezMarco ReusAnthony Martial ve Eden Hazard isimli oyunculardı.
Bugün itibarıyla sonuçlanan ankete göre, FIFA 17 oyununun kapağını Borussia Dortmund takımından Marco Reus süsleyecek. Bir diğer bilgi ise, FIFA 15 ve FIFA 16 oyunlarında, oyunların çıktığı bölgelerden bazılarında, Lionel Messi'nin yanında o bölgeye ait futbolcular yer alıyordu. Her iki oyununun da ülkemize özel kapağında, Lionel Messi'nin yanı sıra milli futbolcumuz Arda Turan'ı da görmüştük. Bu defa bir değişiklik olacak ve ne yazık ki dünya genelindeki FIFA 17 kapaklarında sadece Marco Reus'u göreceğiz.
FIFA 17'nin Kapağını Süsleyecek Olan Yıldız Belli Oldu
PlayStation 3PlayStation 4Xbox 360Xbox One ve PC için geliştirilmekte olan FIFA 17, 27 Eylül 2016 tarihinde piyasaya çıkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder