About Me

21 Kasım 2015 Cumartesi

ODTÜ Teknokent'ten Beyin Yakacak Bir Bulmaca Oyunu Yükseliyor!

Ülkemizde gün geçtikçe yere daha sağlam basan, yenilikçi fikirleri ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan yerli yapımlar görüyoruz. Bunun en yeni örneği olarak Steam Greenlight'ta göze çarpan bulmaca oyunu Fabric, Portal'ı andıran yapısı ve çılgın mekanikleriyle oyuncuların oylarını bekliyor!
Fabric'te ilk dikkatinizi çekecek şey şüphesiz oyundaki fiziğin ve çevrenin nasıl bükülebildiği. Birinci kişi gözüyle oynadığımız oyunda çeşitli küpleri birbirine bağlayarak yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Basit bir bulmaca oyunundan oldukça uzak, kimi zaman hangi çevreyi bağlayacağınızı, ayıracağınızı veya büyültüp küçülteceğinizi bilemeyeceğiniz bir kaos sizleri bekliyor!
Geliştirici ekibin ise oyun hakkında şöyle güzel bir açıklaması var: "Hedefiniz basit, bölümün sonuna ulaşıyorsunuz. Bu yolda farklı sayıda eşyalar toplamak, saçma sapan bir şeyler üretmek veya geveze bir yapay zekayı ikna etmek zorunda değilsiniz. Küplerden oluşan bölümlerde silahınızla fiziği yöneteceksiniz."
Şimdilik pre-alpha aşamasında olan Fabric, çıkışa hazır hale geldiğinde çok daha farklı sürprizlerle oyuncuları bekliyor olacak. Fabric'in oynanabilir demo versiyonunu indirmek ve oyuna Steam üzerinden oy vermek için şuraya mutlaka uğrayın.

0 yorum:

Yorum Gönder