About Me

21 Kasım 2015 Cumartesi

Dark Souls 3, Serinin Son Oyunu Olacak

Souls serisinin ve Bloodborne'un ünlü yönetmeni Hidetaki Miyazaki, "kan peşinde koşan" bu oyunların hayranlarını üzecek bir yorumda bulundu. Miyazaki'ye göre Souls veya Bloodborne oyunlarını sürekli bir şekilde çıkartmak doğru bir seçim olmayacak. Tabii şimdilik bu sadece bir düşünce aşaması.
GameSpot ile yaptığı özel bir görüşmede bu yorumları yapan büyük usta, Dark Souls 3'ün serideki son oyun olacağını söylüyor. Hatta daha şimdiden Dark Souls 3'ü son oyun olarak kafasında belirlemiş.
"Souls veya Bloodborne oyunlarının sürekli yaratılmasını doğru bir seçenek olarak düşünmüyorum. Dark Souls 3 benim için serinin büyük bir kapanışı. Tabii bu bir sınırlama değil, ben de From Software de gelecekte daha agresif projelerde ortak çalışmak istiyoruz. Artık yeni şeylere doğru yola çıkmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum."
"From Software bence yeni bir şeyler yaratmak zorunda. Bizden gelecek yeni oyun projeleri olacak, Dark Souls 3 ise From Software'in gelişiminde önemli bir dönüm noktası."
Türün tek örnekleri olan Souls ve Bloodborne oyunlarının kaderi ne yönde değişecek oldukça meraklıyız. Yeni nesilde From Software yine ortalığı birbirine katacak gibi görünüyor. Ancak ustamızın sözlerinden de anlaşılacağı üzere Dark Souls 4 diye bir şeyin olmayacağı sanırım kesinlik kazandı.

0 yorum:

Yorum Gönder