About Me

26 Eylül 2014 Cuma

Toshiba 'dan Gelen Bildirge

Toshiba’nın PC işini yeniden yapılandırmasıyla ilgili son dönem  basında çıkan haberlerin bir kısmı, Toshiba tarafından yapılan resmi duyuruların dışında farklı şekillerde tüketicilere yansıtılmıştır.

Konuya ilişkin Toshiba Japonya tarafından yapılan açıklamada, Toshiba’nın  B2B pazarındaki geniş  ürün yelpazesini genişleteceği,  kurumsal kullanıcılara yönelik farklı satış kanallarını ve  iş ortaklarını kullanarak çözümler üretmeye devam edeceği belirtilmektedir. 2016’ya kadar B2B satışlarının tüm satışlar içerisinde %50 oranında arttırması beklenmektedir.

Toshiba  IoT’i ( Nesnelerin Interneti) aktif olarak destekleyecektir. PC teknolojilerindeki  farklılaştırıcı güçlü yönlerini kullanarak sosyal altyapı, bulut, sağlık sektörü ve ev uygulamaları gibi alanlarda yenilikçi ve çekici IoT ürün ve hizmetleri sunacaktır. Toshiba, farklı iş alanlarındaki teknolojileri birbirine bağlayan IoT uygulamalarını etkin olarak kullanarak, yalnızca PC donanımı satışlarına bağlı olmadan, gelişmiş hizmetler ve çözümler için ana teknolojilerini birleştiren bir iş modeli inşa etmeye hız verecektir. 

Toshiba B2C pazarında ise, değişken, satış ölçeğine ve hacmine bağlı  mevcut iş modelinde, bazı ülke ve bölgelerdeki satış birimlerini optimize edecektir. Toshiba, B2C kaynaklarını B2B ile de işbirliği yaparak; küresel iş süreçlerini optimize ederek, platform sayısını azaltarak satın alma ve dağıtım masraflarını düşürmeyi hedeflemektedir.

Söz konusu duyuru Türkiye pazarı için herhangi bir değişiklik yapmamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder