About Me

25 Eylül 2014 Perşembe

Advanced Warfare, En Uzun Call of Duty Olabilir

Her sene Kasım ayında yeni bir Call of Duty oyunu oynamaya başlarız. Bu sene de bu gelenek bozulmadı ve Sledgehammer, Activison ikilisi bizlere Advanced Warfare'i tanıttılar. Oyun bir çok eleştiri almasına rağmen yine en çok beklenilen oyunların en başında kendine yer etmeyi başarmış durumda.
Serinin en çok eleştiri aldığı noktalardan bir tanesi olan grafik motorunda bu sene yeniliğe giden Sledgehammer, bizlere üst seviye grafikler sunan bir oyun sunacak. Alışık olduğumuz çok oyunculu tarzını da koruyan yeni Call of Duty, eklediği yeniliklerle de iddialı geliyor. Ancak bu yeniliklerden en büyüğü olan Jet Pack ise Titanfall'a benzemesinden dolayı büyük eleştirilere mağruz kalmıştı.
Oyuna dair bir diğer önemli değişiklik ise hikayede olacak. Genellikle 8 saat civarında biten bir hikayeye sahip olan Call of Duty oyunlarına nazaran Advanced Warfare daha uzun bir hikayeye sahip olabilir. Sledgehammer'ın kurucularından Glen SchofieldTwitter üzerinden sorulara cevap verirken yeni oyunun Call of Duty serisi içerisindeki en uzun hikayeye sahip olacağını söyledi. Ancak bu uzunluğun ne kadar artacağına dair bir bilgi vermedi.

0 yorum:

Yorum Gönder