About Me

15 Ekim 2016 Cumartesi

Samsung, sürpriz bir LED bildirim desteği sundu!

Samsung, sürpriz bir LED bildirim desteği sundu!

Samsung'un düşük ve orta segment akıllı telefon modelleri sahip oldukları özellikler ve sundukları işlevsellikler açısından artık belirgin bir biçimde çok daha iyi bir durumda. Firma uzun bir süredir bu telefonlara getirmediği bazı temel özellikleri de nihayet sunmaya başladı. Bunlardan birisi de elbette bildirim LED'leri.
Güney Koreli firma yeni bir adım atarak Galaxy J5 Prime ve Galaxy J7 Primemodellerine bu ışık özelliğini getirerek söz konusu cihazların bir bildirim LED desteğine sahip olan ilk düşük bütçeli modeller olmasını sağladı. Bu LED desteğinin, Galaxy J2 (2016) modelindeki Smart Glow halkasının aksine ön tarafta yer alan gerçek bir LED ışık işlevi sunduğu belirtiliyor.
Bir ay önce Hindistan'da piyasaya sürülen Galaxy J5 Prime ve Galaxy J7 Prime'daki bu bildirim LED işlevi firmanın bu düşük bütçeli cihazlara getirdiği tek yenilik de değil. Her iki model ayrıca yine Samsung bünyesinde tamamen metal gövdeye ve bir parmak izi sensörü desteğine sahip ilk düşük bütçeli modeller olma özelliğini de taşıyor.
Diğer yandan her iki modelde, artık bütün akıllı telefonlarda standart haline gelmesini beklediğimiz temel bir özellik olan, otomatik parlaklık için ortam ışık sensörüne yer verilmediğini de ekleyelim. Firmanın bir sonraki düşük bütçeli modelinde bu özelliği de dahil etmesi bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder