About Me

31 Mayıs 2015 Pazar

Kavisli bir Windows Phone göründü!

Kavisli bir Windows Phone göründü!

Twitter'da paylaşılan, daha önce görmediğimiz kıvrımlı bir Windows Phone, Samsung'un Galaxy S6 Edge'ine benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Geçmişte Nokia'nın (bir miktar) kıvrımlı olan telefonlarına rastlamıştık. 2.5D Gorilla Glass ile gelen Lumia 1020, bunlardan sadece biriydi. Ancak paylaşılan fotoğraftaki çerçeveye baktığımızda, bu cihazın sadece kenarlarının değil, ekranının da kavisli olabileceğini düşünüyoruz. Bu yüzden telefon, yüzeyi düz Lumia 1020'den farklı bir ekrana sahip olabilir.
Cihazın altındaki artık çalışmayan "proto.nokia.com" web adresi, cihazın Microsoft'un Nokia'yı satın almasından önce geliştirildiğinin ipucunu veriyor. Bu fotoğraf dışında cihazla ilgili herhangi bir bilgi verilmediğinden, onun piyasaya sürülüp sürülmeyeceğini bilemiyoruz.
Microsoft, daha önce yaptığı bir açıklamada Windows 10'la birlikte amiral gemisi mobil cihazlar tanıtacağını söylemişti. Bu cihazların arasında kavisli ekrana sahip telefonların olmayacağını söylemiyoruz, ancak bizce böyle bir cihazın bu sene ortaya çıkması zor.
Microsoft'un üreteceği kavisli Windows 10'lu telefonlar, ilginizi çeker miydi?

0 yorum:

Yorum Gönder