About Me

30 Mayıs 2015 Cumartesi

Bu mod ile Grand Theft Auto V’e yeni görevler geliyor!

Grand Theft Auto V’in senaryo modunu oynadınız ve bitti. Şu sıralar çok sıkılıyorsunuz, Los Santos’un sokaklarında boş boş dolaşıyorsunuz değil mi? Artık Grand Theft Auto V’e yapabileceğiniz yeni şeyler geliyor desek, tepkiniz ne olur? Bence çok mutlu olacaksınız. Bu sefer size tanıtacağımız bu mod oyununuza sayısız yeni ve eğlenceli görevler getiriyor.
101813-PGTA51389427980
Red House isimli mekanın patronu olan Shan’ın size vereceği görevler var. Shan ile hiçbir zaman yüz yüze gelemeyeceksiniz, fakat merak etmeyin. Görevlerden kazanacağınız parayı direkt elinize sayacaklar. $2,500,000 miktar kadar para kazanabileceğiniz bu görevler tek tip de değil tabii ki.Öncelikle karşınıza Assassination kontratları çıkacak. Göreviniz basit, Shan’ın size söyleyeceği adamları bulun ve öldürün. 20 bin dolar ile 50 bin dolar arasındaki para ödülünüzü elinize saysın. Bir başka görev tipi ise çete temizliği. Shan’ın size belirteceği çeteyi çökertin ve 75 bin dolar ile 150 bin dolar arasında paranızı kazanın. Peki, başka insanların işini bozmaya ne dersiniz? Shan size işten bahseder ve siz o işi bozmak için yola çıkarsınız. Tabii bu çabanızın karşılığında ise 250 bin dolara kadar ödül kazanabileceksiniz. Diğer görevlerinizi de istersen çok uzatmadan belirtelim. Konvoy yok etme, kendi konvoyunuzu koruma ve büyük çeteleri çökertme gibi görevler de bu mod ile sizleri bekliyor.
Peki, bu modu kurmak için ne yapmanız lazım? Aslında oldukça basit. Öncelikle her modda yaptığınız gibi bu mod için de ScriptHook modunu kurmanız gerekiyorScriptHook’u indirdikten sonra inen dosya içindeki dosyaların tümünü Grand Theft Auto V’in kurulu olduğu yere kopyalamanız yeterli. Ardından buraya tıklayarak bahsettiğimiz modu indirmeniz gerekmekteBahsettiğimiz dosyayı indirdikten sonra, inen dosya içerisindeki tüm dosyaları yine Grand Theft Auto V’in kurulu olduğu yere kopyalamanız gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder