About Me

21 Nisan 2015 Salı

GTA 5 PC İçin %100 Save Dosyası Yayınlandı!

Daha çıkalı 1 hafta olmasına rağmen GTA 5'in PC versiyonunun hikaye modu için yüzde yüz save dosyası yayınlandı! Aylardır bu anı bekleyen oyuncular hırslarını alamamış olacak, GTA tutkunu bir oyuncu tüm ana görevler ve yan görevleri tamamlayarak oyunu %100'de bırakarak anında save dosyasını internete koydu.
Bulabileceğiniz her şey açık!
Kıyaslama yapacak olursak sıradan oyuncular sadece ana görevlerden ilerlerken bile haftalık %10 ilerleme kaydedebiliyorlar. Özellikle oyunla daha ilk olarak PC'de tanışmış oyuncuların bu kadar kısa sürede yüzde yüzlük bir ilerleme katetmesini akıl almıyor. Rockstar tüm PC oyuncularının yeterince damarına basmış demek ki!
GTA 5'e yüzde yüz save dosyası ile başlamak isteyen birçok oyuncu olduğunu düşünürsek bu onlar için harika bir fırsat oldu. Oyunun daha 14 Nisan'da çıkmış olduğunu düşünürsek, tam bir hafta sonrasında yüzde yüzlük kayıtlı dosyayla açık dünyanın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.
GTA 5 PC için yayınlanan %100 save dosyasının kurulumu ve ücretsiz indirme bağlantısı için Tamindir'in sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Los Santos bekliyor!

0 yorum:

Yorum Gönder